ارائه کننده موضوعات به روز و مدرن در حوزه حقوق

این وبلاگ در مورد مسائل روز حقوق بحث می کند.

ارائه کننده موضوعات به روز و مدرن در حوزه حقوق

این وبلاگ در مورد مسائل روز حقوق بحث می کند.

آخرین نظرات
  • ۱ آذر ۹۹، ۱۴:۵۳ - ناشناس
    :|

ویژگی ها و توانایی های وکیل ملکی

| سه شنبه, ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۰۱:۱۳ ب.ظ

به طور متوسط بیش از پنجاه درصد دعاوی در دادگاه ها مربوط به دعاوی ملکی می باشد. این دعاوی به اختلافات موجود در ارتباط با مال غیر منقول و اشخاص برمی گردد. وکیل ملکی شخصی است که با داشتن تخصص کافی در زمینه های مختلف دعاوی ملک برای رفع مشکلات بنا به درخواست موکل اقدام به عمل می کند.

بهترین وکیل املاک:

وکیل ملکی متخصص بایستی در انجام امور مربوط به املاک دارای توانایی ها و ویژگی هایی باشد، از جمله این توانایی و ویژگی ها می توان به زمینه های زیر اشاره کرد:
داشتن دانش و تخصص:
وکیل ملکی بایستی دارای تحصیلات دانشگاهی در رشته مربوطه باشد و نسبت به اخذ مجوز و پروانه اقدام کرده باشد. با اینکه وکیل ملکی با وکالت در زمینه های مختلف آشنایی دارد اما بایستی توجه داشت که تمرکز و تخصص وکیل ملک بر پرونده های گوناگون ملکی می باشد. بنابراین می توان گفت وکیل املاک بر تمامی قوانین مربوط به املاک و مسائل مربوطه، نظریات معتبر و ... تسلط کافی دارد.
این نکته را مد نظر داشته باشید که، وکیل ملکی در تهران و دیگر نقاط کشور با داشتن حساسیت بالا در زمینه دعاوی حقوقی و ملکی نقش عمده ای را در حل و فصل پرونده های مربوط به دعاوی ملکی ایفا می کند.
با تجربه بودن:
یکی از مهم ترین ویژگی های وکیل در امور مربوط به املاک مختلف از جمله مسکونی، تجاری، کشاورزی و ... تجربه، سابقه فعالیت و عملکرد وکیل است. به طور کلی به هر میزان تجربه وکیل در حل و فصل پروندهای ملکی بیشتر باشد، موفقیت بیشتری را برای نیل به هدف و دریافت نتیجه مطلوب بدست خواهد آورد.
کاردان بودن:
یکی از توانایی ها و ویژگی های مهم بهترین وکیل ملکی توجه به زمان است چراکه در دعاوی ملکی زمان عنصری است که اگر به آن توجه نشود و در صورت دیرکرد منجر به ضرر و زیان جبران ناپذیر خواهد شد.
به عبارتی باید گفت که وکیل ملکی تهران یا سایر شهرها بایستی قادر به ایفای نقش خود به بهترین شکل ممکن، با بهترین و مناسب ترین راهکار انتخابی و در کوتاه ترین زمان ممکن باشد.
همچنین وکیل متخصص ملکی باید با محل رسیدگی به پرونده و روند دادگاه منطقه در رسیدگی به امور، نحوه دادخواست و خواسته دعوی آشنایی کامل داشته باشد و با قدرت بالا در تحلیل مسائل و استدلال های قدرتمند بتواند نقش موثری را ایفا کند.
قابل اعتماد بودن:
قابلیت اعتماد یکی از مهم ترین ویژگی های وکیل ملکی است. به طور طبیعی موکلان تمامی مدارک، اطلاعات و اسناد خود را در اختیار وکیل امور ملکی می گذارند تا پرونده به درستی روند خود را طی کند. از این رو وکیل بایستی شخصی قابل اعتماد، مسئولیت پذیر و با صداقت باشد و با حوصله تمام و در کمال دقت امور مربوط به پرونده را پیش ببرد.
وکیل امور ملکی به درستی مدارک را تنظیم و ثبت می کند، با بیشینه میزان حقوق و منافع موکل خود به خوبی آشنا است، تمام روند مربوط به پرونده را با دقت و حساسیت تمام پیگیری می کند و تا پایان بررسی ها و اتمام کار با موکل خود همراه است.

وظایف وکیل ملکی:

افزون بر ویژگی ها و توانایی های وکیل ملکی می توان مواردی همچون خلع ید، تنظیم سند رسمی، دریافت پایان کار، تعدیل اجاره بها، انعقاد و ابطال قرارداد اجاره بها، تصرف عدوانی، پیگیری کلاهبرداری و جعل سند، تخلیه ملک استیجاری و ... را با توجه به درخواست موکل یا نوع مشکل به وجود آمده، از جمله وظایف وکیل ملکی به شمار آورد.

هزینه وکیل ملکی:

میزان حق وکالت وکیل ملکی به نوع پرونده، گستردگی و پیچیدگی آن و همچنین مهارت، دانش و تجربه وکیل بستگی دارد و نمی توان به سادگی آن را تعیین نمود. برای مثال توجه داشته باشد، هزینه وکیل ملکی در شهرهای بزرگ برای بهترین وکیل ملکی تهران یا دیگر شهرها با هزینه بیشتری نسبت به شهرهای کوچک همراه خواهد بود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
تجدید کد امنیتی