ارائه کننده موضوعات به روز و مدرن در حوزه حقوق

این وبلاگ در مورد مسائل روز حقوق بحث می کند.

ارائه کننده موضوعات به روز و مدرن در حوزه حقوق

این وبلاگ در مورد مسائل روز حقوق بحث می کند.

آخرین نظرات
  • ۱ آذر ۹۹، ۱۴:۵۳ - ناشناس
    :|

مشاوره حقوقی تلفنی در موضوع قرار تامین خواسته

| سه شنبه, ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۰۲:۰۷ ب.ظ

فرض کنید به عنوان خواهان به دنبال مطالبه مهریه خود هستید. در این حالت و در اولین مرحله شما باید دادخواست مطالبه مهریه را تقدیم دادگاه کنید. پس از رسیدگی و طی جلساتی در دادگاه، صدور حکم و در نهایت قطعی شدن حکم و پیروزی شما، اجراییه برای توقیف اموال محکوم علیه صادر خواهد شد.

اما گاهی اوقات اوضاع به همین سادگی پیش نرفته و اتفاقاتی روند پرونده شما را با چالش روبه‌رو می‌کند. به عنوان مثال در فاصله پیگیری‌های شما، طرف مقابل شما یا به اصطلاح خوانده، اموال و وجوه خود را انتقال می‌دهد و از اجرای حکم موثر به نفع شما جلوگیری می‌کند یا حتی ممکن است در موضوع درخواست شما اشکالی پیش بیاید. در این‌جاست که باید مشاوره حقوقی تلفنی در موضوع تنظیم قرار خواسته دریافت کنید تا بدانید چه کاری باید انجام دهید و مراحل پیش روی شما چگونه خواهد بود

طبق قانون ابزار حقوقی که مشاوره حقوقی تلفنی به شما پیشنهاد می کند تا از تضییع حق شما پیشگیری کند، قرار تامین خواسته یا در اصطلاح عامیانه توقیف اموال خوانده است.

این موضوع یکی از موارد مهم در قانون است به نحوی که شما حتی قبل از طرح دادخواست نیز می‌توانید خواسته توقیف را بدهید اما نیاز است تا نسبت به قانون آشنایی کامل داشته باشید یا با یک مشاورحقوقی متخصص و یا وکیل خوب مشورت نمایید.

 

حفظ حقوق با قرار تامین خواسته و نقش مشاوره حقوقی تلفنی در آن

برای این‌که حقی ضایع و یا مورد انکار قرار نگیرد قرار تامین خواسته مطرح شده است. طبق قانون، قانون‌گذار به منظور حفظ حقوق مدعی و جلوگیری از تضییع حقوق وی، در قانون آیین دادرسی مدنی، پیش‌بینی نموده است که خواهان قبل از صدور حکم و برای این‌که تا زمان اجرای حکم قطعی به جهت عدم شناسایی مال از محکوم علیه متضرر نشود، بتواند مال معین مورد طلب و یا معادل آن را از اموال خوانده توقیف کرده، تا در صورتی که حکم دادگاه به نفع وی صادر شود اجرای حکم با مشکل نداشتن مال از سوی خوانده مواجه نشود.

کمی پیچیده شد. درست مانند بسیاری از مسائل حقوقی و قانونی دیگر، قرار تامین خواسته هم پیچیدگی‌های خود را دارد که لزوم دریافت مشاوره تخصصی حقوقی را به شما نشان می‌دهد.

لذا به جهت نقش مهمی که تامین خواسته در تغییر روند پرونده‌های حقوقی و کیفری داشته و سودی که می‌تواند در اجرای احکام دادگاه‌ها داشته باشد، یک مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی نیاز است تا شما را در جریان رسیدگی به پرونده خود یاری داده و بتواند با توجه به تجربه‌ای که در جریان رسیدگی به پرونده‌های مشابه داشته، شما را راهنمایی نماید.

بیشتر بخوانید: ارزش و تاثیر مشاوره تخصصی حقوقی به صورت تلفنی در زندگی روزمره افراد

تامین خواسته چیست و چه کمکی از مشاوره حقوقی تلفنی بر می آید؟

تامین خواسته دارای دو معنای لغوی و اصطلاحی است. در معنای لغوی تامین یعنی حفظ کردن و ایمن داشتن و منظور از خواسته همان موضوعی است که خواهان برای دستیابی به آن در دادگاه طرح دعوی می‌کند از جمله: خواسته مطالبه وجه چک یا مهریه.

در معنای اصطلاحی تامین خواسته به معنای آن است که شخص خواهان معادل خواسته خود را از اموال خوانده با درخواست خود در امنیت قرار دهد یا به اصطلاح توقیف کند، تا در صورتی که رای دادگاه به نفع او بود و پیروز شد بتواند خواسته خود را از اموال توقیف شده خوانده به دست بیاورد.

صدور قرار تامین و نقش مشاوره حقوقی تلفنی در آن

با توجه به این‌که صدور قرار تامین خواسته یکی از ابزار‌های مهم قانونی است و با توجه به طولانی شدن فرایند دادرسی و حتی گاهی پنهان کردن مال توسط خوانده و تضییع حق خواهان و از آن‌جایی که عموم مردم با روند طولانی و تخصصی چنین پرونده‌هایی آشنایی ندارند لذا اگر شما به دنبال به جریان انداختن چنین پرونده‌هایی هستید و می‌خواهید حق خود را دریافت نمایید، باید قبل از اقدام به کاری با بهترین مشاور حقوقی در تهران یا دیگر شهرها مشورت کرده و از راهنمایی‌های وی بهره‌مند شوید. 

باید بگوییم در قرار تامین خواسته مراحل و شرایطی وجود دارد که فقط مشورت با یک وکیل یا ماشور خوب می‌تواند شما را در جریان پرونده تان کمک نموده و به نتیجه برساند.

در خصوص زمان صدور قرار تامین چند فرض وجود دارد: قبل از اقامه دعوای اصلی، حین اقامه دعوی و یا در جریان دادرسی تا وقتی که حکم قطعی صادر نشده است که هر کدام از این موارد شرایط  خاص خود را دارد که بهتر است حتما با مشاوره حقوقی تخصصی در مورد هر کدام اطلاعات لازم را به دست آورید.

از سوی دیگر تعیین دادگاه صالح برای رسیدگی، تشریفات رسیدگی و شرایط صدور قرار تامین خواسته (شرایطی مانند شامل ذی‌نفع بودن، داشتن اهلیت و سمتِ خواهان یا شرایط اختصاصی مانند قابل ارزیابی بودن خواسته،  مبهم نبودن خواسته و عین معین بودن خواسته) نیز به گونه‌ای است که نیاز به استفاده از یک مشاوره حقوقی خواهد بود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
تجدید کد امنیتی