ارائه کننده موضوعات به روز و مدرن در حوزه حقوق

این وبلاگ در مورد مسائل روز حقوق بحث می کند.

ارائه کننده موضوعات به روز و مدرن در حوزه حقوق

این وبلاگ در مورد مسائل روز حقوق بحث می کند.

آخرین نظرات
  • ۱ آذر ۹۹، ۱۴:۵۳ - ناشناس
    :|

یکی از مسائلی که درصورت جدایی زن و شوهر به عنوان موضع مهم و تاثیرگذار به شمار می‌رود، موضوع حضانت فرزندان است. دعوای حضانت فرزندان از وظایف وکیل امور خانواده است که تخصصش رسیدگی به دعاوی امور خانواده از جمله طلاق، نفقه و یا حضانت فرزندان است.

معنای حضانت و نقش وکیل خانواده در حضانت فرزندان

معنای لغوی حضانت زیر پر و بال گرفتن و از مصدر حضن گرفته شده است. اما براساس قانون حضانت به معنای نگهداری فرزند بعد از جدایی زوجین توسط یکی از آن‌هاست. دعوای حضانت یعنی زوجین برای نگهداری فرزندان خود بعد از جدایی به توافق نرسیده‌اند و لذا با طرح دعوا در دادگاه خانواده به دنبال تعیین تکلیف در این زمینه هستند.
درصورت جدایی زوجین حضانت به طور کلی تا هفت سالگی چه فرزند دختر اشد و چه پسر با مادر است. قبلا فرزند دختر تا 7 سالگی و فرزند پسر تا دوسالگی با مادر بود ولی طبق قانون جدید حضامت فرزند تا 7 سالگی با مادر است.
در مدتی که حضانت فرزندان زیر 7 سال با مادر آن‌هاست، پدر حق جداکردن آن‌ها از مادرشان را نخواهد داشت. وکیل خانواده متخصص در این باره می‌گوید تنها درصورتی که پدر بتواند عدم صلاحیت مادر را اثبات نماید می‌تواند حضانت را از مادر بگیرد. از دلایل عدم اثبات می‌توان به اعتیاد مادر به موراد مخدر یا سوء رفتار با فرزندان اشاره کرد.
بعد از رسیدن به 7 سالگی نیز، دادگاه حضانت فرزدان را مشخص می‌کند. یعنی حضانت را به طرفی خواهد داد که وی را صالح تشخیص دهد. اگر زوجین نسبت به این تشخیص اعتراض داشته باشند خودشان یا وکیل امور خانواده متخصص به نمایندگی و وکالت از سوی آن‌ها، می تواند با طرح دعوای حضانت، اقدام به اثبات حضانت خود با ارائه ادله مربوطه نماید.
براساس بررسی دادگاه هرطرفی که دلائل بهتر و محکمه‌پسندتری ارائه نماید و همچنین با در نظر گرفتن مصلحت طفل حکم حضانت را صادر می‌کند. از نظر وکیل خانواده متخصص عواملی مانند سلامت جسمی، روحی، روانی و اخلاقی طرفین دعوا، نحوه تربیت و محیط تربیتی طفل و تمکن مالی هرکدام از والدین معیاری است که دادگاه بررسی می‌کند و به سبب آن حکمش را صادر خواهد کرد.
از آنجا که حضانت بحث تخصصی بوده و وکیل امور خانواده نسبت به این دعاوی تجربه و تخصص کافی را دارد بهتر است قبل از اقدام به هرکاری بهترین وکیل خانواده را استخدام و مراحل کار را به وی بسپارید.
نکته: با رسیدن طفل به سن بلوغ که برای دختران 9 و برای پسران 15 سال درنظر گرفته شده است، طفل می‌تواند انتخاب کند که می‌خواهد با کدام یک از والدینش زندگی کند.
بیشتر بخوانید: آیا راهکاری برای جستجو و یافتن وکیل امور خانواده متخصص وجود دارد؟

تعیین ملاقت برای دیدن فرزندان در طول هفته

فرض کنید که حضانت طفلی با پدر است، در این صورت یا والدین با هم به توافق رسیده‌اند که در چه ساعات و یا روزهایی از هفته مادر حق دیدن فرزندان را دارد و یا اگر توافق صورت نگرفته باشد در این صورت دادگاه با معین کردن ساعاتی در هفته یا معین کردن چند روز در هفته، اقدام به تعیین ساعات ملاقات برای مادر خواهد کرد.
وکیل خانواده متخصص به شما می‌گوید درصورتی که والدی که حضانت را برعهده داشت از دیدن و ملاقات فرزند با والد دیگر امتناع کند، در این صورت با مراجعه به دادگاه درخواست تمکین وی به حکم دادگاه را مطرح می‌کند. همچنین وکیل خانواده بیان می‌دارد که والدی که حضانت را برعهده دارد نمی‌تواند بدون توافق با والد دیگر فرزند را به شهر یا کشور دیگری ببرد.

دعوای سلب حضانت با وکیل امور خانواده

اگر از نظر والدی که حضانت را برعهده ندارد، والد دیگر صلاحیت نگهداری فرزندان را ندارد، می‌تواند دعوای سلب حضانت مطرح کند. البته بهتر است این کار را با مشورت با وکیل خانوادگی متخصص و یا استخدام وی برای طی کردن مراحل رسیدگی به پرونده انجام دهید.
از نظر وکیل امور خانواده خوب، مواردی که می‌توانید برای سلب حضانت اقدام نمایید عبارتند از: کتک زدن نامتعارف توسط والدی که حضانت را برعهده دارد، اجبار کودک به تکدی گری یا فحشا و قاچاق، بدرفتاری و بی توجهی نسبت به کودک، اعتیاد به الکل و مواد مخدر، شهرت به فساد اخلاقی و فحشا، اعتیاد به قمار بازی و یا فوت والدی که حضانت را برعهده دارد.
در همه مراحل گفته شده بهتر است هزینه وکیل امور خانواده را درنظر گرفته و برای موفقیت بیشتر در پرونده خود، آن را به بهترین وکیل امور خانواده که می‌شناسید ارجاع دهید تا به نمایندگی از شما بتواند حق و حقوق شما را دریافت کند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
تجدید کد امنیتی