ارائه کننده موضوعات به روز و مدرن در حوزه حقوق

این وبلاگ در مورد مسائل روز حقوق بحث می کند.

ارائه کننده موضوعات به روز و مدرن در حوزه حقوق

این وبلاگ در مورد مسائل روز حقوق بحث می کند.

آخرین نظرات
  • ۱ آذر ۹۹، ۱۴:۵۳ - ناشناس
    :|

۲ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

تفاوت ثبت اختراع در ایران و آمریک

| شنبه, ۸ آذر ۱۳۹۹، ۰۶:۳۵ ب.ظ

مقدمه

ثبت اختراع به معنی اعطا نمودن حق مالکیت به صاحب اختراع و منع نمودن دیگران از هر گونه تولید ، فروش و ساخت اختراع به ثبت رسیده می باشد .

در کشورهای مانند آمریکا حق مالکیت اختراع به مدت 20 سال از طریق سازمان ثبت اختراعات و ایالات متحده آمریکا در اختیار مالک آن قرار می گیرد .
نام اختصاری این سازمان USPTO می باشد که از ارگان های اصلی تحت نظر وزارت بازرگانی است.


این سازمان در زمانه های مالکیت معنوی و فکری مشاوره می دهد و همین طور گواهی ثبت اختراع صادر می نماید.
انواع پتنت هایی که در سازمان ثبت اختراعات اعطا می شود از قبیل :
پتنت هایی که متعلق به طرح صنعتی است .
پتنت هایی که به طبقه گیاهان تعلق می گیرد .
پتنت هایی که متعلق به اختراع هستند .

موانع عضویت ایران در سازمان تجارت جهانی

| شنبه, ۱ آذر ۱۳۹۹، ۰۲:۵۳ ب.ظ

معرفی WTO

در حال حاضر بزرگترین قدرتهای اقتصاد دنیا به سازمان جهانی تجارت پیوسته اند و ایران و چند کشور دیگر به بزرگترین سازمان تصمیم‌گیر در خصوص فرایندهای تجاری در جهان نپیوسته‌اند و از حق تصمیم‌گیری و قدرت تصمیم‌سازی در ساختار اقتصادی جهانی برخوردار نیستند. سازمان تجارت جهانی امروز یکی از پایه‌های جهانی شدن، به ویژه در حوزه اقتصاد به شمار می‌رود. بدین سان، کشورهای مختلف تلاش می‌کنند برای تسریع روند جهانی شدن و استفاده از منافع آن، این سازمان بین‌المللی را توسعه داده و جایگاهش را ارتقاء بخشند. از دیگر سو کشورهایی که عضو این سازمان نیستند نیز، تلاش می‌نمایند تا به عضویت آن درآمده و با استفاده از امتیازات عضویت در این نهاد بین‌المللی به توسعه اقتصادی و صنعتی دست یابند.
سازمان تجارت جهانی اصلی‌ترین و مهم‌ترین سازمان بین‌المللی در زمینه هماهنگ‌سازی سیاست‌های تجاری کشورها می‌باشد. در حال حاضر سازمان تجارت جهانی دارای 161 عضو می‌باشد و 29 کشور دیگر از جمله ایران در فرایند الحاق به این سازمان می‌باشند که نشان‌دهنده دیدگاه مثبت کشورهای جهان نسبت به این سازمان می‌باشد.